TÉL. (514) 842-7414

BINE AȚI VENIT !

 

Cabinetul de avocatură GUZUN și ASOCIAȚII a fost înființat în 1998 de către avocatul Marin Guzun. Acest cabinet este un birou juridic interdisciplinar, care se concentrează în principal pe nevoile actuale ale clienților privați și ale întreprinderilor mici.

Suntem încântați să oferim asistență juridică de calitate și protecție în instanțele judecătorești la un preț accesibil. Avocații biroului vorbesc limba română, ceea ce face mai ușor să înțelegă problemele și să explice căile soluțiilor lor.

Dreptul familiei: Biroul asistă clienții în litigiile familiale în toate categoriile de cazuri, cum ar fi în acțiunile de divorț, separare, custodia copiilor, pensia alimentară etc.

Documentele și informațiile solicitate în momentul depunerii cererii de divorț:

     1. Certificatul de căsătorie în original cu traducerea originală dacă este în limba română;
     2. Certificatele de naștere ale tuturor membrilor familiei (copii) cu traducerile originale dacă sunt în limba română;
     3. Descrierea proprietăților deținute de cei doi soți, valoarea și datoriile acestora (carduri de credit, credite ipotecare etc.)
     4. Adeverință de la locul de muncă cu indicarea postului și a salariului sau o copie a fișei de plată;
     5. Copii ale celor mai recente declarații fiscale ale ambilor soți;
     6. Adresa completă a ambilor soți.

Dacă este necesar, putem solicita traducerea documentelor pentru un cost separat. Puteți aplica și în cazul în care nu există decât o parte a documentelor.

Drept penal: Reprezentăm clienți în cauze penale în diferite stadii ale procesului în toate categoriile de cazuri. Domeniile noastre de expertiză sunt în principal în cazuri de conducere sub influența alcoolului, furturi, violențe domestice, hărțuire, fraudă etc.

Imigrație: experiența noastră în domeniul imigrației include sponsorizarea familială, cererile de imigrare în toate categoriile de cazuri: clasa de muncitori calificați, clasa de afaceri, clasa de reîntregire a familiei, refugiați precum și în cazuri de protecție de la deportare după un caz penal, etc. De asemenea, lucrăm la cazuri legate de vizele de studiu și de muncă în Canada, precum și cazuri de reglementare a statutului persoanelor care se află în Canada.

Drept civil general și litigii comerciale: protecția intereselor persoanelor și societăților în materie civilă și litigii comerciale, defecte ascunse la vânzarea și cumpărarea de case, compensarea daunelor etc.

Dreptul societăților comerciale: înregistrarea firmelor și a întreprinderilor, executarea contractelor de vânzare, modificarea documentelor societății etc.

De asemenea, reprezentăm interesele clienților în materie de încălcare a legislației privind comerțul cu alcool și tutun, precum și regulile de circulație etc.

Biroul nostru oferă asistență juridică și la distanță. Prin Skype puteți obține sfaturi fără a vă deplasa, asistență la acțiuni de divorț prin poștă, etc.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin internet sau telefon. Puteți trimite un mesaj unui avocat la alegere și în limba maternă. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.


Metrou: Place-d'Armes

4, Notre Dame est, biroul 201
Montreal, Quebec, H2Y 1B8
Telefon: 514-842-7414
Fax: 514-903-2227
e-mail: office@avocatguzun.com
SkypID: mguzun1
Avocat Marin Guzun, LL.B. D.H.E.I